Under den senaste tiden har det gått väldgt bra för mig minst sagt! Det e inte alltid man kan säga så, men just nu känns det som att jag har lite flyt i mitt liv 🙂

Min fantastiska ponny blev friskförklarad efter hans hälta som kom innan sommaren. Kan väl tillägga att det inte såg så ljust ut där ett tag, men han kom igen å ser jättefräsch ut! Härligt =)

Jag har fått jobb och börjar troligtvis med lite utbildning nästa vecka. Ska bli väldigt spännande och känner mig taggad på att få börja 🙂 Är så långt ifrån ett stalljobb man kan komma men det kommer bli jättekul!

Isak va fanstastiskt duktig på träningen i söndags, trots att det bara var hanhundar där vilket känns jättebra! Han börjar gå upp i vikt tack vare att jag bytt foder å hittat nåt som han verkligen funkar bra på! Toppen =)

Och idag kom det bästa beskedet utav alla, Isak har A Höfter! Tjooohoo vad jag är lycklig över det! å jättegrattis till Isaks uppfödare Anne-Lie på Smarty’s Kennel!

Annars knallar livet på och jag har gjort en nystart i mitt liv. Vågen står på -6,7 kg efter 1½ vecka med Cambridge och jag mår prima =) Har även börjat springa lite smått och när jag kommit igång med det ordentligt så blir det till att köpa sig ett gymkort!

Nej nu ska jag ta morgonens första shake, får nog bli vaniljsmak idag till frukost 🙂

Ha en bra dag! Kramar!